Despre Expert Construct

ExpertConstruct este alegerea perfecta pentru materializarea deplina, de la temelie pana la finisajul de lux oricarei dorinte a dumneavoastra.

Societatea noastra a luat nastere in anul 2007 pentru a satisface nevoile clientilor in domeniul constructiilor de anvergura medie.

Este o companie cu experienta in domeniul constructiilor si arhitecturii pentru proiecte rezidentiale si comerciale precum si amenajarilor interioare si exterioare, aducand idei si tehnologii noi pe piata. Compania noastra pune accent pe calitate si dispune de personal calificat si de o dotare tehnica corespunzatoare fiecarei categorie de lucrari la preturi avantajoase.

De asemenea va asiguram ca fiecare proiect este abordat cu maxima atentie, eficienta, originalitate si in deplina concordanta cu cerintele clientului.

Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea nevoilor fiecarui client prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele in vigoare, respectand normele de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.